MODUS Vállalatirányítási Rendszer

Az alábbiakban bemutatjuk a MODUS Integrált Vállalatirányítási Rendszer főbb tulajdonságait, funkcióit.

30 év tapasztalat

Cégünk 1990-ben alapult, így elmondhatjuk, hogy a MODUS Integrált Vállalatirányítási Rendszert közel 30 éve folyamatosan fejlesztjük. Ez idő alatt a ERP rendszerektől elvárható minden funkciót beleépítettünk, az üzleti élet minden területén alkalmazható.

Kis-, közép- és nagyvállalatoknak

Mérettől függetlenül, bármekkora cégnek bátran ajánljuk rendszerünket, legyen az akár mikro-, kis-, közép- vagy nagyvállalat.

Vállalatra szabva

Ügyfeleink igényeit igyekszünk a legmesszebbmenőkig kielégíteni. Paraméterezéssel és szoftverfejlesztéssel vállalatra szabott rendszert kínálunk.

Modularitás

A MODUS Vállalatirányítási Rendszer moduláris felépítésű. Minden modul önállóan is használható. Az egyes alkalmazások szinte tetszés szerint építhetők egymás mellé. Ezekről bővebben a MODULOK menüben tájékozódhat.

Ágazattól és foglalkozási területtől függetlenül alkalmazható

Szoftvereink alkalmazhatók ágazattól (Pl: kereskedelmi cégek, gyártó cégek, hűtőházak, vágóhidak, raktárak, könyvelő cégek) és foglalkozási területtől (pénzügy, számvitel, termelés, logisztika, kontrolling, vagy a HR) függetlenül.

Jogkövetés

Rendszerünket a hazai igényeknek megfelelően alakítottuk ki, így a hatályos jogszabályoknak maximálisan megfelel. Továbbá a szabályozó rendszer változásit is követjük, átvezetve azt díjtalanul a programunkba.

Oracle

A fejlesztéshez Oracle adatbázist használtunk, amely biztosítja a nagy teljesítményt, valamint gyakorlatilag teljes adatbiztonságot garantál.

Többszintű jogosultságok

Többszintű jogosultsági rendszer szabályozza azt, hogy az egyes felhasználók melyik alkalmazásba léphetnek be, illetve belépés esetén milyen jogosultságokkal rendelkeznek. A rendszergazda a jogok kiosztásánál csoportokat képezhet.

Naplózás

A rendszer naplóz minden belépést és kilépést az alkalmazásokba. Minden bevitt adathoz, tranzakcióhoz eltároljuk az időpontot és a felhasználó nevét. A törzsállomány változásokat naplózza a rendszer.

Választható nyelv

A cikk megnevezések, mennyiségi egységek és egyéb törzsből származó megnevezések esetében tetszőleges számú idegen nyelv használható a lekérdezéseknél. Az alapértelmezett nyelv felhasználóhoz köthető.

Felhő

Az Oracle folyamatos fejlődésének köszönhetően lehetőség van az adatbázis (és ezzel együtt a MODUS Vállalatirányítási Rendszer) felhőben történő üzemeltetésére.

Több cég, telephely kezelése

A MODUS Vállalatirányítási Rendszer lehetőséget nyújt több cég, illetve több telephely párhuzamos, szeparált kezelésére.

Integrált EKÁER funkció

Rendszerünkkel könnyedén elkészítheti EKÁER-rel kapcsolatos ügyeit. Szoftverünk online kapcsolattal generálja a számot, és azt a kívánt dokumentumokra (szállítólevél, számla, mérlegjegy, stb.) el is helyezheti.

Vonalkód

A MODUS Vállalatirányítási Rendszer teljeskörűen kezeli a vonalkódokat, legyen az akár írás, olvasás vagy generálás. (Mindezt az adatbázissal összekapcsolva.)